Paczkomaty
Paczkomaty InPost
Producenci

Kuzu, znane również jako skrobia kuzu lub kudzu, to produkt pochodzenia roślinnego pozyskiwany z korzeni rośliny Pueraria montana, która jest rodzimą rośliną Azji Wschodniej. Skrobia kuzu jest ceniona za swoje właściwości zagęszczające i zdrowotne. Kategoria "Kuzu" przyciąga uwagę miłośników zdrowego żywienia i tradycyjnych kuchni azjatyckich. To produkt, który poprawia konsystencję i dodaje wartości odżywczych wielu potrawom, zarówno wytrawnym, jak i słodkim.

Kuzu bio

Kuzu to naturalny zagęstnik roślinny pochodzący z korzeni rośliny Pueraria lobata, która występuje głównie w Azji. Kuzu jest używany jako składnik do przygotowywania potraw i napojów, a także jako naturalny lek. W kuchni japońskiej kuzu jest używany do zagęszczania zup i sosów, a także jako składnik deserów. W medycynie chińskiej kuzu jest stosowany w leczeniu chorób gardła i układu pokarmowego oraz do obniżania gorączki i poprawy krążenia krwi.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl