Paczkomaty
Paczkomaty InPost
Producenci

Miód manuka to wyjątkowy i ceniony rodzaj miodu pochodzący z nektaru kwiatów drzewa manuka (Leptospermum scoparium), które rośnie głównie na obszarach Nowej Zelandii i Australii. Miód manuka jest znany ze swojego charakterystycznego smaku, gęstej konsystencji oraz potencjalnych właściwości zdrowotnych, które wynikają z obecności unikalnych związków, takich jak: metyloglikoksale i dihydroksyaceton. To produkt, który łączy w sobie wyjątkowy smak z potencjalnymi korzyściami zdrowotnymi, a jego unikalność wynika z pochodzenia i specyficznych warunków geograficznych.

Miód manuka bio

Miód manuka eko to rodzaj miodu produkowanego przez pszczoły z nektaru kwiatów manuka, krzewu pochodzącego głównie z Nowej Zelandii i Australii. Miód manuka ma wiele właściwości zdrowotnych, dzięki czemu jest uważany za superfood. Wyróżnia go silne działanie antybakteryjne i przeciwzapalne, które wynika z wysokiej zawartości nadtlenku wodoru i metyloglioksalu. Miód manuka jest też bogaty w przeciwutleniacze i ma działanie probiotyczne, dzięki zawartości korzystnych bakterii i prebiotyków.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl