Paczkomaty
Paczkomaty InPost
Producenci

Skrobia kukurydziana to popularna forma skrobi pozyskiwana z ziaren kukurydzy, rośliny uprawianej na całym świecie. Jest to wszechstronny produkt, który odgrywa znaczącą rolę w kuchni, zarówno w codziennych przepisach, jak i w przemyśle spożywczym. Kategoria "Skrobia kukurydziana" jest niezastąpionym elementem w kuchni i przemyśle spożywczym. To produkt, który poprawia konsystencję, smak i trwałość wielu potraw, a także dostarcza alternatywę dla tradycyjnych źródeł skrobi, takich jak: ziemniaki czy pszenica.

Skrobia kukurydziana

Skrobia kukurydziana bio

Skrobia kukurydziana to skrobia pochodząca z kukurydzy, która jest używana jako zagęszczacz lub środek wiążący w różnych produktach spożywczych. Jest to proszek, który jest bezwonny i smakowo neutralny. Kukurydziana skrobia jest bezglutenowa i może być stosowana jako zamiennik dla innej skrobi w produktach dla osób na diecie bezglutenowej. Jest często stosowana do zagęszczania sosów, zup i innych potraw, a także w produkcji słodyczy, pieczywa, ciastek i innych wyrobów cukierniczych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl