Paczkomaty
Paczkomaty InPost
Producenci
Opcje przeglądania

Skrobia ziemniaczana to popularny produkt pozyskiwany z bulw ziemniaka, który jest jednym z najważniejszych źródeł skrobi w diecie człowieka. Jest to wszechstronny składnik, który ma wiele zastosowań w kuchni i przemyśle spożywczym. Kategoria "Skrobia ziemniaczana" jest niezastąpionym elementem w kuchni i przemyśle spożywczym. To produkt, który poprawia konsystencję, smak i trwałość wielu potraw, a także dostarcza alternatywę dla tradycyjnych źródeł skrobi, takich jak: pszenica czy kukurydza.

Skrobia ziemniaczana

Skrobia ziemniaczana bio

Skrobia ziemniaczana to biały, bezwonny proszek uzyskiwany z wytłaczanych i suszonych bulw ziemniaka. Skrobia ta jest powszechnie stosowana jako zagęszczacz do zup, sosów, dżemów i innych potraw. Może też służyć jako substytut mąki w niektórych wypiekach. Ponadto, ze względu na swoje właściwości wiążące i wchłaniające, skrobia ziemniaczana jest stosowana w przemyśle spożywczym do produkcji wielu produktów, takich jak: chipsy, frytki, płatki śniadaniowe, a także słodyczy, jak: cukierki i żelki.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl